Interactief cabaret

Hoe ziet zo’n programma eruit/wat kun je verwachten?
Interactief cabaret

Een interactief en muzikaal cabaret met thema’s naar keuze zoals: samenwerking, klantgerichtheid, leidinggeven en veranderen. Gaat u fuseren, de organisatie kantelen, competentiegericht werken of doorstarten? Ons programma wordt op uw thema afgestemd. Wat wordt er over de schutting gegooid? Zijn klanten lastig? Wat voor een leidinggevende is jouw baas? Waarom veranderen? Moet ik op mijn eigen baan solliciteren. Al deze vragen komen aan bod in een interactieve zoektocht samen met het publiek. Wij maken interactief cabaret van onder op “Bottum Up “ en halen we de onderste steen boven.

Interne samenwerking, Improvisatie theater
Improvisatie theater

Iedere organisatie heeft een back-office waar een aantal zaken die van buiten naar binnen de organisatie in komen en verwerkt moeten worden. Eilandjes cultuur, over de schutting gooien en afschuiven van taken en verantwoordelijkheden zijn binnen organisaties geen onbekende. We spelen improvisatie theater over samenwerking met je collega, de andere afdeling.

Klantgerichtheid
Cabaret op Maat

De externe klant. Voor wie we het allemaal doen. De klant die koning is, die onze organisatie bestaansrecht geeft. De klant die jou salaris betaalt. Hoe ziet die eruit? Wie heeft er wel eens contact met de klant. Wat wil de klant, waar komt hij voor. Wat wil de klant niet. Waar klaagt hij over. Wat vind jij een lastige klant. Bestaat een lastige klant eigenlijk wel? Hoe spreek je jouw klant het beste aan. Hoe zou jij jou klant verrassen? We spelen het in caret op maat.

Leidinggeven, leiding krijgen
Improtheater

Elke organisatie is in beweging. Dat vraagt zij ook van haar medewerkers en leidinggevenden. Beoordelingsgesprekken,voortgangsgesprekken, pop gesprekken, bijscholing, nieuwe functie profielen, andere functie, overplaatsing en outplacement. Een nieuwe stijl van leidinggeven, coaching, competentie management, een andere leidinggevende, andere directie, fusie,overname, afslanken, de organisatie kantelen, eigen broek ophouden, verantwoordelijkheid lager in de organisatie, output gestuurd werken, resultaatgericht werken. Vraag gestuurd werken. Wij spelen een vraaggestuurde scene met ons improtheater.

Angst voor veranderen
Bedrijfstheater

Wat is moeilijk aan veranderen. Waar ben je bang voor. Waar hoop je op. Waarom moet je veranderen. Waar neem je afscheid van. Wat heb je nodig van de organisatie nodig om te kunnen veranderen? Wat vinden leidinggevenden moeilijk aan veranderen? We moeten verder. Niet achterom kijken maar vooruit. Risico’s durven nemen. Flexibel zijn. Zekerheden zijn niet meer van deze tijd. Vraaggestuurd, klantgericht, met helikopterview, kijken naar de marktontwikkelingen. Inspelen op veranderingen, proactief. Dat maakt nogal wat emoties los. Wij geven een kijkje in het hart van de medewerker en zijn leidinggevende. Echt bedrijfs theater.

De toekomst, hoe nu verder?
Improvisatie Cabaret

Wat neem je mee van vandaag? Wat verwacht je van de toekomst? Wat is je hoop? Wat wil je behouden Wat gooi je weg? Hoe ziet de organisatie er over 10 jaar uit? We verzamelen de antwoorden op deze vragen uit de zaal. De antwoorden bezingen we in verschillende muziekstijlen die uit het publiek gevraagd worden. De band speelt. De acteurs zingen in: rap, opera, smartlap, blues, reggae, jazz etc. Een dynamische afsluiting waarin mensen in een spiegel gekekenhebben en gelachen hebben om zichzelf en de ander, maar altijd met respect voor elkaar. Dat is improvisatie cabaret

Theater tussen de Bedrijven 
Cabaret voorstelling.
Als intermezzo “Theater tussen de Bedrijven”, tussen de presentaties door, wordt uitgevoerd in verschillende intermezzo’s. Met twee cabaretiers en een pianist. Als Cabaret voorstelling “Bottum Up” met twee cabaretiers, Mike Straatman, Richard Boer, aangevuld met drums, bas en piano door:

Mark Eshuis
Hij heeft na zijn studie heeft hij in talrijke musicals en theaterproducties gespeeld waaronder Les Miserables, Cabaret, Brigitte Kaandorp, de Andre van Duin Revue, Zenga, Bubbling Brown Sugar, Liedjes van Toon en recent met Herman Erbe en Margriet Eshuijs.

Ruud de Grood
Hij werkte onder andere bij: Gajus, Buster Smiles, Chain Man, Margriet Eshuijs Band, Ge Reinders en nu bij Frank Boeijen. Ruud begeleidt ook al vele jaren acteurs in het interactieve theater. Samen met Phaedra en Mark heeft Ruud een improvisatie Trio “Ruud de Grood Project”.

Phaedra Kwant
Is bassiste, zangeres en componist in haar eigen band ‘Phaedra’, pop trio ‘McChicks’ en treedt op met een diverse andere vaste bands. Zij is een veelgevraagd freelance musicus in de pop-, jazz- en theaterwereld en werkte onder andere met Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper en diverse pop- en jazzgrootheden. Zij tourde in landen als Japan, Senegal, Oekraïne, Italië, Spanje en Amerika. Momenteel treedt ze op met serious talent award winnares Kristel en Marco Borsato.