Workshops

Workshop “OUT OF THE BOX”

Een workshop over anders communiceren met gebruik van theater technieken. Hoe flexibel ben je. Sta je open om van een ander te leren. Om een suggestie, idee, mening, van een ander aan te nemen. Houdt jij eerst de boot af, kijk je de kat uit de boom. Durf je risico’s te nemen. Kun jij je ideeën loslaten.

Wat betekent dat voor de communicatie met anderen, wat voor signalen zend je daarmee uit? Ben jij je daar bewust van? Wat levert dat op?

Met deze vragen gaan wij aan de slag in een dynamische theater improvisatie workshop. Veel korte oefeningen in tweetallen. Nabesprekingen in de groep. Je sterke en zwakke kanten in samenwerken en communiceren leren kennen. Die van jezelf en ook die van de ander. Resultaten boek je alleen als je echt luistert en samenwerkt en durft los te laten. Door op een andere ongebruikelijkere, manier naar jezelf te kijken ontdek je je eigen blokkades maar ook de mogelijkheden om samen te werken. Vooral als dat iets lijkt op te leveren.

Luisteren, samenwerken, de ander voor laten gaan, een positieve houding, loslaten en een beetje uit je comfort zone komen, kunnen tot verbluffende resultaten leiden. De oefeningen en spelvormen zijn verbindend en verrassend. Je leert elkaar op een andere manier kennen. Plezier en humor geven een fijne werksfeer om te ontdekken wat jij nog kan verbeteren aan jezelf.

De workshops worden gegeven door, op dit gebied, ervaren trainers en docenten. De workshops worden omlijst door presentaties van Theater tussen de bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.